2 Nisan 2014 Çarşamba

CEBEL TANDIR PEYNİRİ




Konya ilimizin taptaze sütlerinden elde edilen Tandır Peyniri salamura edilmiş şekli ile üretimi gerçekleştirilmektedir. Sütün işlenmesiyle elde edilen birçok süt ürünü içerisinde peynirlerde çeşitlilik göstermektedir. Kahvaltılarımızın baş tacı olan peynir Cebel ile salamura edilmiş haliyle Tandır peyniri olarak sofralarımızda yerini almaktadır. Tandır peyniri (25 – 30 dakika kadar suda bekletildikten sonra) tuzsuz olarak veya bir miktar yağ ile tavada kızartılarak da tüketilebilir. Konya yöremizden sofralarınıza damak zevkinize uygun çeşitleri ile sizlerin beğenisine sunulmaktadır.Bir tıkla farkı yaşa farksepeti.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder